Vertel je eigen Verhaal

SCHRIJF & COACH PRAKTIJK

WELKOM

Van harte welkom op mijn site. Ben jij ook iemand die zich wil blijven ontwikkelen, als persoon en als professional? En wil je werken en leven vanuit je kernwaarden? Vanuit je authentiek zelf, op je eigen pad van ontwikkeling en ontplooiing, zonder dwalingen? Dan kan ik je hierin begeleiden, door 1 op 1 coaching, een persoonlijk leiderschapstraject of intervisie. Daarnaast geloof ik in de kracht van schrijven en biedt ik diverse schrijfcursussen aan: schrijf je eigen verhaal, schrijf je loopbaan, schrijven op vrijdag.

Werken en leven vanuit je ware kern, maakt dat je talent als vanzelf gaat bloeien en zul je meer geluk ervaren in je werk en in je leven. Daar is inzicht en soms wat lef voor nodig. Ook spiegels van reflectie in de vorm van een rake vraag, een beeld of door zelf te schrijven helpen hierbij. 

Als coach, begeleider en projectleider zie ik dat het verhaal het verschil maakt. Het verhaal maakt het interessant. Het bindt, het boeit, het ontroert. Dat kan alleen als je jezelf laat zien. Je authentieke zelf, met je sterke kanten, je kwetsbaarheden, je schaduwkantenAuthentiek maakt vrij en geeft ruimte: ruimte aan jouw talent en kwaliteiten. 

Wat is jouw verhaal? Ik kan je helpen je eigen verhaal te vertellen, te schrijven, te werken, te leven, te beleven. 

Vertel je eigen verhaal, in woorden, in beelden. 


  

 


 


 

 

E-mailen
Bellen